Per Colstrup Vinkel

Jeg er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i Århus i 2011.

 

Jeg arbejder til daglig som tenniskommentator på Canal 8 Sport og driver derudover Vinkel Media.

 

Ved siden af mit arbejde dækker jeg bl.a.tennisturneringerne Australian Open, Roland Garros, Wimbledon og US Open.

Kundekartotek

Samarbejdede under Australian Open med den tidligere svenske Grand Slamfinalist Thomas Enqvist

CV/OM

 

Da jeg er så heldig at opleve nærmest hele verden via mit job, er det ikke altid rejser der står øverst på plakaten, når jeg af og til holder fri. En gåtur i hjembyen Aarhus eller en køretur med kæresten til hendes hjemstavn i Lemvig eller min egen i Odense kan det dog ofte blive til.

 

Jeg nyder at sætte tempoet ned, når først jeg ellers har været på en god tur i skoven med mine elskede løbesko. Jeg er lidt af en nørd omkring kaffe, så den går der gerne lidt tid med først at få kværnet og dernæst perfekt tilberedt. Så kan dagens Politiken studeres inden dagens øvrige gøremål kan planlægges.

 

Mine besøg i Australien har lært mig, hvordan man der sætter pris på at have tid og lave ingenting. Vi siger altid til vores venner: ”Hvordan går det?” og forventer de svarer: ”Godt, jeg har travlt”. Hvorfor er det godt at have travlt? Er det ikke bedre at have tid, nyde det hele lidt mere? Sådan forsøger jeg at bruge min fritid, en lang gåtur, en biograftur eller en koncert. Hvis det lige passer, men fritid for mig skal ikke sættes i system, for så er det jo netop ikke fritid.

Lidt lommefilosofi er aldrig af vejen, jeg er pligtopfyldende nok i arbejdslivet, og så har stramme deadlines og snorlige salgstaler overfor kunder lært mig at leve i nuet og nyde pauserne.

 

____________________________________________________________________

 

 

Kommentator Canal 8, 9 og C More Tennis

2013 - nu

Fast kommentator på tennisdækningen på Canal 8, Canal 9 og C More Tennis. Kanalerne viser en stribe af de største turneringer på ATP-touren.

 

Inderhaver Vinkel Media

2010 - nu

Stifter og indehaver af Vinkel Media. Et firma der leverer redaktionelt indhold til Medier, Virksomheder og Foreninger. Ydermere rådgiver vi Virksomheder og Foreninger i optimal medieomtale i dagligdagen samt i forbindelse med særlige begivenheder.

 

Freelancejournalist Tennisavisen

2007 - nu

Skriver artikler om tennis i ind- og udland. Dækker de store internationale tennisturneringer.

 

Freelancejournalist TV2 Nord

2011 - 2013

Arbejdede som freelance nyheds/sportsreporter på TV2 Nord. Dækkede blandt andet retssagen i Berlin, hvor en nordjysk mand blev dømt for at have dræbt to døtre i en bilbrand. Arbejdede som Live-reporter, ENG-reporter samt opliner på stationen store søndagssport.

 

Freelancejournalist e-Boks a/s

2010 - 2012

Dækkede de fire Grand Slamturneringer for www.e-boks.dk gennem reportager og nyheder.

 

Journalist TV2 Danmark

2008 - 2010

Arbejdede som journalist på TV2/Sporten, LPS og www.sporten.tv2.dk. Specialeområde tennis, dækkede de fire Grand Slams, samt en stribe andre turneringer med deltagelse af Caroline Wozniacki. Derudover et personligt portræt af Martin Jørgensen fra Firenze, hvor han fortæller om svindel og bedrag i fodboldverdenen. Indslaget kan ses under TV.

 

Pressechef Nordea Danish Open

2008

Pressechef på tennisturneringen Nordea Danish Open. Den på det tidspunkt største internationale turnering i Danmark med deltagelse af bl.a. Wozniacki.Servicerede alle de danske medier og var med til at sikre omtale i alle landsækkende aviser samt tv-stationer.

 

Uddannet Journalist

2011

Uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i Århus. Eksamensprojekt om fordomme i fodboldverdenen. Blandt andet med fokus på Bajram Fetai og hans barndom i et socialt belastet boligkvarter i København samt besøg i Malmø FF, hvor man har opflasker den ene stjerne efter den anden med indvandrerbaggrund.

Vinkel Media © 2014

Per Colstrup Vinkel | Overgade 53B, 1. | 5000 Odense C | per@vinkelmedia.dk