Per Colstrup Vinkel

Jeg er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i Århus i 2011.

 

Jeg arbejder til daglig som tenniskommentator på Canal 8 Sport og driver derudover Vinkel Media.

 

Ved siden af mit arbejde dækker jeg bl.a.tennisturneringerne Australian Open, Roland Garros, Wimbledon og US Open.

Kundekartotek

Det siger samarbejdspartnerne...

 

"Jeg har gentagne gange hyret Per Colstrup Vinkel til freelanceopgaver - enkeltstående såvel længere forløb - og møder hver gang entusiasme, troværdighed og idérigdom. Indholdet lever op til aftaler og forventninger med fuld forståelse for deadline - helt igennem professionelt."

 

Søren-Mikael Hansen

Sportsredaktør, Politiken

 

 

 

 

“Vinkel Media er både en behagelig og professionel samarbejdspartner. Jeg har ved flere lejligheder igennem en årrække været partner på Vinkel Medias produktioner og de er altid endt ud med produkter af høj kvalitet, til kunder i både ind og udland. Jeg kan derfor kun på det varmeste anbefale Per Colstrup Vinkel og Vinkel Media til firmaer, foreninger og enkeltpersoner med behov for hjælp til kommunikationsopgaver."

 

Claus Frederiksen

Frederiksen Productions

 

 

 

 

”Ved flere lejligheder har jeg haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Per Colstrup Vinkel og Vinkel Media omkring både kommunikations- og journalistydelser. Pers evne til hurtigt at analysere sig frem til det mest givtige produkt gør ham til den perfekte eksterne kommunikationspartner. I en travl hverdag gør den selvstændighed og punktlighed Per Colstrup Vinkel og Vinkel Media udviser en forskel for mig som kunde, derfor vil jeg til enhver tid anbefale Vinkel Media til andre.”

Steffen To-Dinh

Sekretariatsleder, Kidsaid

 

 

 

 

"Red Bul Danmark har brugt Vinkel Media til flere sportsrelaterede videoklip og det som altid går igen i samarbejdet er bl.a. grundighed, professionalisme og proaktivitet.

Jeg kan til enhver tid anbefale Vinkel Media til at bringe den stærke historie frem"

 

Lena Agerbo

Communication Manager, Red Bull Denmark ApS

 

 

 

 

 

"Jeg har igennem en længere periode arbejdet sammen med Per Vinkel og har lavet flere tv-projekter med ham. Udover at være en behagelig samarbejdspartner, har Per en knivskarp analytisk sans og evnen til at bevare overblikket, når tingene brænder på. Alt i alt en helstøbt og professionel journalist, som har min varmeste anbefaling."

Rune Borre-Jensen

Videojournalist

Vinkel Media © 2014

Per Colstrup Vinkel | Overgade 53B, 1. | 5000 Odense C | per@vinkelmedia.dk