Per Colstrup Vinkel

Jeg er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i Århus i 2011.

 

Jeg arbejder til daglig som tenniskommentator på Canal 8 Sport og driver derudover Vinkel Media.

 

Ved siden af mit arbejde dækker jeg bl.a.tennisturneringerne Australian Open, Roland Garros, Wimbledon og US Open.

Kundekartotek

TV/VJ

 

Her kan du se et udpluk af tidligere TV- og videoindslag.

 

 

Per Colstrup Vinkel på besøg i Go´ Morgen Danmark på TV2 som tennisekspert. Emnet var Serena Williams og hendes interessante liv både på og udenfor tennisbanen.

 

Per Colstrup Vinkel i TV2/News med udlægning af Caroline Wozniackis aktuelle trænersituation i vinteren 2014.

 

Reportage produceret til sportsmagasinet LPS på TV2. I Firenze med fotograf Anders Christian-Dahl for at besøge Martin Jørgensen i forbindelse med udgivelsen af fodboldspillerens bog ”De professionelle”. En ærlig sportsmand åbner op og fortæller om skyggesiderne i sportens verden.

 

Udsendt som Livereporter af TV2/News på Brøndby Stadion til at levere optakt til superligakampen Brøndby IF – Esbjerg FB.

 

Nyhedsindslag produceret til TV2 fra New York i 2009 i forbindelse med Caroline Wozniacki for første gang spillede sig i en Grand Slamfinale.

 

LPS-indslag der går tegner et portræt af den kontroversielle polske målmand Arek Onyszko, der blev dømt for vold mod ekskonen og midt i et mediecirkus forsøgte at opretholde en normal hverdag.

 

VJ-indslag produceret i forbindelse med VJ-kursus på DMJX. Jeg møder cykelrytteren Nicki Østergaard der midt i jagten på sportslig succes glemte sig selv. Det kostede på det menneskelige plan, hvilket fik ham til at tvivle på, om elitesport var det rigtige valg for ham.

 

Portrætvideo produceret til Red Bull sammen med fotograf Claus Frederiksen. I denne kommer vi tæt på BMX-talentet Chris Christensen.

 

Portrætvideo produceret til Red Bull sammen med fotograf Claus Frederiksen. I denne kommer vi tæt på speedwaytalentet Mikkel Bech.

 

Portrætvideo produceret til Red Bull sammen med fotograf Claus Frederiksen. I denne kommer vi tæt på triatleten Camilla Pedersen.

 

Portrætvideo produceret til Red Bull sammen med fotograf Claus Frederiksen. I denne kommer vi tæt på Kajakroeren Rene Holten Poulsen.

 

Vinkel Media © 2014

Per Colstrup Vinkel | Overgade 53B, 1. | 5000 Odense C | per@vinkelmedia.dk